Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 21-01-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 31χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι με λάμα -11- εκατοστά, ξύλινο ρόπαλο μήκους -39- εκατοστά και κατσαβίδι -32- εκατοστά.

- Σύλληψη ημεδαπού  για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 21-01-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 25χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους -2,1- γραμμ.(Επισυνάπτεται φωτογραφία). 

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω
Την 21-01-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με συνολική ποινή φυλάκισης -4- ετών και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στην Κω
Την 21-01-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης  Κω, 29χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...