Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής
 στη Ρόδο-Την 17-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 67χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
- Εξιχνίαση κλοπής  στη Ρόδο
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δύο κλοπές και σχηματίστηκαν αντίστοιχες  δικογραφίες σε βάρος:
α) 18χρονου ημεδαπού, ο οποίος  από κοινού με άγνωστο συνεργό του, το χρονικό διάστημα από 12 έως 14 -08-2020 αφαίρεσαν από οικόπεδο σε χωριό της Ρόδου, μεταλλικά αντικείμενα (αλουμίνια) όπου μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο και
β) δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 26 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν συσκευές που προορίζονταν για ανακύκλωση από αποθήκη επιχείρησης στη Ρόδο.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά
στη Ρόδο
- Την 17-08-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 18 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -1,7- γραμμ.

Σύλληψη (2) ατόμων για άγρα πελατών
στη Ρόδο
- Την 17-08-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου:
α) από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου 38χρονος αλλοδαπός και
β) από αστυνομικούς του Τμήματός Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 41χρονος αλλοδαπός και 48χρονος ημεδαπός,
  γιατί παρενοχλούσαν πολίτες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν    υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη (2) ατόμων για κλοπή
 στην Κω
Την 17-08-2020 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 29χρονος ημεδαπός και 21χρονος αλλοδαπός οι οποίοι την 16-08-2020 αφαίρεσαν από γραφείο ξενοδοχειακής επιχείρησης ιδιοκτησίας του 27χρονου, χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε μικρό χρηματικό πόσο.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού
στην Κω
- Την 17-08-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...