Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Ρόδο-Την 01-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη σε περιοχή της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο-Την 01-07-2019 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος έκανε χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου έχοντας σκοπό να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 01-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 44χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για κλοπή στην Κω-Την 01-07-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, τρεις αλλοδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 20, 24 και 34 ετών οι οποίοι την 30-06-2020 αφαίρεσαν εξοπλισμό από ξενοδοχειακή επιχείρηση με σκοπό την πώληση του. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- τηλεοράσεις, οι οποίες αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...