Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για κλοπή και ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 16-12-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος νυχτερινές ώρες της 14/15-12-2022, μαζί με συνεργό του, παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονική συσκευή. Κατά την ερεύνα που έγινε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων, καθώς και κάνναβη βάρους 4.7 γραμμ.. Επίσης, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση συνεπεία μη τήρησης όρων που του είχαν επιβληθεί.
Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο-Την 18-12-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 25 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω-Την 17-08-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 30 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Κω-Την 18-12-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 23χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 1,9 γραμμ..

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...