Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ρόδο και Κάλυμνο - Εξιχνίαση δύο κλοπών σε σπίτια στη Ρόδο

 

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


- Σύλληψη (4) ατόμων  για ναρκωτικά στη Ρόδο    Την 19-01-2021 συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δυο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 33 ετών, γιατί στο πλαίσιο ελέγχου σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο που επέβαιναν, βρέθηκε  στη κατοχή τους τρίφτης καπνού με υπολείμματα κάνναβης. Επιπλέον, ο 33χρονος δεν διέθετε άδειας ικανότητας οδήγησης και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
β) από αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν στις κατοικίες τους συνολικά ηρωίνη βάρους -4,6-  γραμμ., -30-  ναρκωτικά φαρμακευτικά δισκία, κάνναβης βάρους -1,1- γραμμ. και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.
Εξιχνίαση κλοπών στη Ρόδο    Την 19-01-2021 εξιχνιάστηκαν στη Ρόδο δύο περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού και 28χρονου ημεδαπού οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 20-08 έως 18-09-2020 παραβίασαν κατά περίπτωση  δύο οικίες απ’ όπου ο ημεδαπός αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή και μικρό χρηματικό ποσό.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο    Την 19-01-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 39χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του  βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...