Συγχαρητήρια του Βασίλη Υψηλάντη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων K16 από την Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 2  ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων K16 από την Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ, απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη  το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

 

 

Προς τον Αξιότιμο

κ. Παναγιώτη Διακοφώτη

Πρόεδρο της ΕΠΣΔ

και τα Μέλη του Δ.Σ

Ρόδος 1 Ιουνίου 2024

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη της ΕΠΣΔ,

 

Δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων K16 από την Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣΔ.

Παρακαλώ θερμά όπως διαβιβάσετε επίσης τα συγχαρητήρια μου στον προπονητή Γιώργο Τριχιά, τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Δήμο Λουιζίδη και τον επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χρυσόστομο Ψέλλα, αλλά και σε όλα τα παιδιά : Χαντακάρο Στέφανο (Αντίμαχος), Σαρρή Βάιο (ΠΑΟΚ Κω), Παπαχαραλάμπους Αθανάσιο (Αναγέννηση Ασφενδιού), Καρνέζο Ιωάννη (Α.Ε. Κως), Καματερό Γεώργιο (Α.Ο. Αθλοπαδιών), ΧύσαΧρίστιαν (Ιαπετός Καρπάθου), ΧύσαΜπλεάντρο (Ιαπετός Καρπάθου), Γιαννίκο Δημήτρη (Ιάλυσος), Στόλη Μίλτο (Πάνθηρες), Ρουμάνη Θεοχάρη (Διγενής), Ποβάτζνιι Νικόλαο (Αναγέννηση Ασφενδιού), ΛουιζάκηΈκτωρα (Α.Ε. Κως), ΠούπαΚέιντι (Φοίβος), Λελέκη Αριστοκλής (Α.Ο. Βαθύ), Καρασάββα Γιάννη (Ρόδος), Παπαμανώλη  Άγγελο (Ρόδος), Κρητικό Σωτήρη (Πάνθηρες), Γκιντάνη Ηλία (Διαγόρας), Σταφυλλαράκη Αλέξανδρο (Α.Ο. Αθλοπαιδιών) και Καγιά Μιχαήλ Άγγελος (Απόλλωνας Καλυθιών), για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά της ΕΠΣΔ για τα αντιπροσωπευτικά, του νομού μας, ποδοσφαιρικά συγκροτήματα και το ενδιαφέρον της για τη νεολαία μας. 

Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος μας κάνει όλους μας να  αισθανόμαστε υπερήφανα!

Να είστε πάντα γεροί, να στοχεύετε και να κατακτάτε τα ύψη!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Βασίλης Α. Υψηλάντης

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...