Στη Ρόδο το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το χρονικό διάστημα από 10 έως 14 Απριλίου 2024, στη Ρόδο-ξενοδοχείο «AKTI IMPERIAL», θα διεξαχθεί το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών/Ελληνικό Τμήμα, στο οποίο συμμετέχουν αντιπρόσωποι απ’ όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας μας, εκδρομείς μέλη της Δ.Ε.Α. αλλά και Αστυνομικοί Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν προσκληθεί από 18 χώρες του εξωτερικού.

Κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα παραστούν επίσημοι προσκεκλημένοι από την Πολιτική, Θρησκευτική και Στρατιωτική ηγεσία της χώρας και του τόπου μας.

Η Τοπική Διοίκηση Δωδεκανήσου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών/Ελληνικό Τμήμα ανέλαβε την προετοιμασία της διοργάνωσης για την όσο το δυνατό καλύτερη επιτυχία του Συνεδρίου.

Πέρα των εργασιών του Συνεδρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Ρόδου (Ακρόπολη Λίνδου, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου, Αρχ. Χώρο Φιλερήμου. Ι.Μ. Αρταμήτου, επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών προϊόντων), προκειμένου οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και τα αξιοθέατα της Ρόδου, προβάλλοντας την Ελληνική Αστυνομία, την πατρίδα μας και τον τόπο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η Γεν. Γραμματέας

ΠΕΧΛΕΒΑΝΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...