Σοκ στην Κω από τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω κατά τη διάρκεια κοπής πίτας

Ισχυρό σοκ προκάλεσε χτες βράδυ, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης,  στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

 

Όπως έγινε γνωστό του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

 

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής,  σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος με την Δασκάλα Χρύσα Πασπαρά και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω.

ΠΗΓΗ: https://aegeanews.gr/

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...