Σημαντικές επαφές του Δημάρχου Λέρου στην Αθήνα για το Φράγμα και τα γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τένις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Τετάρτη 27/11/2019 ο Δήμαρχος Λέρου Κόλιας Μιχάλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτρης συναντήθηκαν με τον κ. Κωνσταντίνο Στουρνάρα, διευθυντή της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και Εδαφοϋδατικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου συζήτησαν σχετικά με την αποκατάσταση του Φράγματος στο Παρθένι Λέρου.

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι η μελέτη για την αποκατάσταση του φράγματος ύψους 1543.773.06 € κατατέθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 04/09/2014 με ΣΑΕ έργου 081.

Ωστόσο η δημοπράτηση του έργου δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη.

Ο κύριος Στουρνάρας εξέφρασε την αγωνία του και τον προβληματισμό του σχετικά με τη μη απορρόφηση του ποσού 1543.773.06 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος Λέρου δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, σε όποια θέση και αν βρίσκεται, να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος του τόπου και ειδικά για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του νησιού μας.

Επίσης την ίδια μέρα (Τετάρτη 27/11/2019) ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καστής επισκέφτηκαν το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για να ενημερωθούν σχετικά με την πορεία των φακέλων που έχουν κατατεθεί για την αποκατάσταση των γηπέδων Ποδοσφαίρου Λακκίου και Τένις στο Πικπα.

Πλέον ο Δήμος μας αναμένει την αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή για να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου.

.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...