Σε Κάλυμνο, Αρκιούς και Λειψούς ο Στέφανος Κασσελάκης: Η Κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες

Τους ακριτικούς Αρκιούς με τους 38 κατοίκους επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ συνομίλησε με τους κατοίκους που τον υποδέχτηκαν, ενώ συναντήθηκε με τον μοναδικό μαθητή τον οποίο και προσκάλεσε να τον ξεναγήσει στη Βουλή.

 

Στο ερώτημα του αν έχουν γιατρό οι νησιώτες του απάντησαν ότι’’ υπάρχει μια γιατρός αλλά αυτή τη στιγμή λείπει σε άδεια’’

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στους Λειψούς με τους πολίτες να του παραδίδουν επιστολή με την οποία ζητούν ‘’εκπαιδευτικούς και όταν οι μαθητές ξεπεράσουν τους 30 το σχολείο τους να γίνει πάλι τετραθέσιο’’

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας, αναφέρθηκαν και οι κάτοικοι της Καλύμνου συζητώντας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Πέμπτης 24 Απρίλη κατά τη επίσκεψη του στο νησί..

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με συμμετοχή του δημάρχου Ιωάννη Μαστροκούκου ,φορέων και εργαζόμενων όπου ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε για τα θέματα υποστελέχωσης των δομών υγείας αλλά και των υποδομών του νησιού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε από την πλευρά του πως ”η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες,” ενώ πρόσθεσε πως ”τα νησιά δεν μπορεί να αποτελούν τόπο επίσκεψης για τα πολιτικά πρόσωπα μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια.”

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ συνεχίζεται στην Πάτμο και την Ικαρία

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...