Σεμινάρια Δια βίου Μάθησης στους υπαλλήλους του Δήμου

“Αγαπητέ συνεργάτη,Στο πλαίσιο της προόδου και του εκσυγχρονισμού του Δήμου Ρόδου, η νέα δημοτική αρχή αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων καθώς και στην συνεχής επικαιροποίηση των επαγγελματικών προσόντων του υπαλληλικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί την κινητήριο δύναμη του Δήμου μας.

Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των συμπολιτών μας ολοένα και αυξάνονται, η γνώση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων θα συμβάλλει τόσο στην προσωπική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, όσο και στην βελτίωση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, καθιστώντας τον Δήμο Ρόδου ακόμα πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό.

Για το λόγο αυτό εγκαινιάζουμε, μέσα από το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ένα νέο θεσμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάμε κύκλο σεμιναρίων μόνο για τους υπαλλήλους του Δήμου, που ευελπιστούμε να σας υποστηρίξουν στο χώρο εργασίας σας.”

Προσωπική επιστολή μέσω email με το παραπάνω κείμενο απέστειλαν ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος, Δήμαρχος Ρόδου και ο κ. Στέργος Παρδαλός, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού σε κάθε υπάλληλο του Δήμου, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη νέα πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής. Από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο θα υλοποιούνται δύο σεμινάρια ανά μήνα ειδικά για τους υπαλλήλους στις θεματικές:
1.    Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
2.    Αποτελεσματική συνεργασία στον εργασιακό χώρο

Η ανταπόκριση των υπαλλήλων ήταν άμεση και ήδη ξεκίνησε το πρώτο σεμινάριο με επιτυχία. Αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο νε επιμορφωθούν συνολικά 200 υπάλληλοι.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...