Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στον Λούη Σορωνιάτη

Σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία του Λούη Σορωνιάτη, ο θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει αισθήματα θλίψης και οδύνης στους κατοίκους του νησιού της Ρόδου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρόδου.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αριθμός Τραπεζικού λογαριασμού: GR3201011460000000000026042 (Τράπεζα Ελλάδος).

Όπως είναι γνωστό, ο Λούης Σορωνιάτης βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπάρι της Ιταλίας, όπου είχε πάει για επαγγελματικό ταξίδι. Ο θάνατος του αποδίδεται σε ανακοπή.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...