Ρόδος: Εργασίες συντήρησης στο "Κόμβο Κολυμπίων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στον ισόπεδο κόμβο Κ-20 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου (Χ.Θ. 20-200), «Κόμβος Κολυμπίων», θα  εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Τριετής συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.Α.Ι., Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, κεντρικού τμήματος νήσου Ρόδου και Οδικού Δικτύου νήσου Χάλκης».

Οι εργασίες θα είναι διάρκειας από 27-11-2023 και ώρα 07:00 έως 15-12-2023 και ώρα 17:00.

Οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν με προσωρινό ταυτόχρονο κλείσιμο μίας εκ των δυο λωρίδων ανά κατεύθυνση της Εθνικής Οδού, στην θέση του κόμβου και για συνολικό μήκος περί των 500μ. καθώς και ταυτόχρονη σχετική παράκαμψη της κυκλοφορίας των συμβαλλουσών του κόμβου οδών μέσω της οδού Ελσίνκι και του κυκλοφοριακού κόμβου Κ19 «Κόμβος Παραμυθιάς».

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας, και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

 

 

 

 Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ  Τ.Ε.Ε.                                             Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ  Δ.Τ.Ε.Δ.

 

 

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                                               ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...