Ραγδαίες εξελίξεις: Δύο ακόμη βουλευτές της Χ.Α. στο στόχαστρο της δικαιοσύνης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο πεδίο της δικαστικής διερεύνησης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά και του τρόπου δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές στρέφονται πλέον σε δύο ακόμη βουλευτές του κόμματος - που μέχρι σήμερα δεν έχουν εμπλακεί με την δικαστική διερεύνηση- μετά από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων. Συνεκτιμήθηκαν και καταγγελίες-επώνυμες και ανώνυμες-που έχουν φτάσει στα ανακριτικά γραφεία και συνδέουν τους συγκεκριμένους βουλευτές με περιστατικά βίας.

Την ίδια ώρα, προκαλεί σοκ η κατάθεση του απόστρατου που εμπλέκεται με την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καθώς ομολογεί ότι κλήθηκε εκείνο το βράδυ στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας για να συμμετάσχει σε μάχη.

Μια ακόμη απροσδόκητη εξέλιξη, το αίτημα του 37χρονου που προφυλακίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και λίγες ώρες αργότερα ζήτησε να ξαναδεί τον ανακριτή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι βρισκόταν στην καφετέρια που καθόταν ο Παύλος Φύσσας με την παρέα του και ήταν εκείνος που κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να επιτεθούν.

newpost.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...