Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Γνωστοποίηση πρόσληψης  ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Καρπάθου. Μέχρι και τις 16/02 η υποβολή αιτήσεων»

H πρόσληψη μίας θέσης ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Καρπάθου γνωστοποιείται σήμερα από το Γραφείο Προσωπικού  του Δήμου Καρπάθου:
 
Ο Δήμαρχος Καρπάθου, έχοντας υπόψη

•    Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007.
•    Τις διατάξεις του Ν.3852/2010.
•    Την εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ. Α. Η. Δ. αριθμ. 55 (αριθ. πρωτ. 74802/29-12-2010).
•    Τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου Καρπάθου.

καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο ή Δίπλωμα ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής αναγνωρισμένο πλήρως από τον ΔΟΑΤΑΠ.
Γ) Να έχουν εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών, σε πολεοδομικά θέματα ΟΤΑ, καθώς και σε θέματα σύνταξης στατικών, αρχιτεκτονικών & τοπογραφικών μελετών. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
 Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Δ) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο lower).
Ε) Να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σχετικά με:
    α) Λειτουργικά Συστήματα και Γλώσσες Προγραμματισμού
    β) Εφαρμογές MS-Access, MS-Excel, MS-Word Front Page
    γ) Λογισμικά Προγράμματα:  Πιστοποιημένη παρακολούθηση AUTOCAD.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά, θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 16-02-2015 στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Καρπάθου (κα Βασιλάκη – Νουαράκη Αναστασία, τηλ. 2245360124, 2245360127), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
    
Ο Δήμαρχος Καρπάθου


Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος


                                            Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...