Πρωτοβουλία του Βασίλη Υψηλάντη για κοινό διεκδικητικό πλαίσιο με τοπικούς φορείς στα προβλήματα απο την εκκαθάριση της Τράπεζας Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ- ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

 

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης  με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Πάππου , τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Ζωγραφίδη και τον Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Σάββα Λυριστή, που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΔΣΡ λόγω  της απουσίας  του στην Αθήνα και με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Παύλου Μπακίρη και του μέλους του  Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Άγγελου Καλαθιανάκη .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση τους, από τον ίδιο βουλευτή Δωδεκανήσου, για τις ενέργειες που έχει προβεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την εκκαθάριση της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.  Συμφωνήθηκε η άμεση υποβολή κοινών προτάσεων από τους επιστημονικούς φορείς και ο καθορισμός διεκδικητικού πλαισίου.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ικανοποιημένος για τη διάθεση συνεργασίας με τους φορείς και  την περαιτέρω θετική αντιμετώπιση του προβλήματος.

           

                                                                                   

                                                  

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...