Πνοή Δημιουργίας Ν.Α: "Η επιχείρηση χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού εκθέτει την περιφερειακή αρχή Ν.Αιγαίου"

<< ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Ρόδος  5/5/2021

- << Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ  Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ >>

 

Η απόφαση της χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημιουργεί νέο μεγάλο πολιτικό και ηθικό  ζήτημα και για το πώς διαχειρίζεται τις περιβόητες χρηματοδοτήσεις η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου .

 

Είναι ιδιαίτερα σοβαρή , η πρόσφατη αποκάλυψη που πραγματοποιήθηκε από ΜΜΕ και μετά από έρευνα στο << Διαύγεια >> , ότι υπήρξε απόφαση να χρηματοδοτηθεί από την Π.Ν.Α με το ποσό των 3.100 Ευρώ πλέον του Φ.Π.Α , περιοδικό που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν κυκλοφόρησε ούτε τον Απρίλιο του 2021 . Η χρηματοδότηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποκάλυψής της σκανδαλώδους απόφασης .

 

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στην προσπάθεια του να << διασκεδάσει >> την άσχημη εξέλιξη αναφέρθηκε << σε λάθος υπάλληλου και εκ παραδρομής ενέργεια >> …. Βέβαια αυτό δεν μας προξενεί εντύπωση ….! Όταν η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και ο κ. Χατζημάρκος υποπίπτουν σε λάθος ενέργειες και << γκάφες >> πάντα φταίει κάποιος άλλος ...! Θυμίζουμε ότι << υπάλληλος έφταιγε >> που ορίστηκε ( χωρίς να έχει και τα τυπικά προσόντα ) στην Α.Μ.Κ.Ε – << Γαληνός >> επιστημονική υπεύθυνος η κα. Χ. Γιασιράνη !  Άραγε δεν το ήξερε η ιδιά όταν ασκούσε τα καθήκοντα της και συμμετείχε στις διαδικασίες ?

 

Γεννιούνται τα παρακάτω ερωτήματα :

  • Αν δεν αποκαλυπτόταν η σκανδαλώδης απόφαση  πως θα σταματούσαν την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου εντύπου ?

 

  • Ποιος είναι τελικά ο/η υπάλληλος ( αν τελικά φταίει υπάλληλος …. ) που έκανε το << λάθος >> και εκθέτει την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ?

 

  • Ποιος αποκλείει ότι έχουν γίνει παρόμοιες ενέργειες για επιχορηγήσεις που οργίασαν οι φήμες αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη αποκάλυψη ?

 

  • Πότε μέτρησε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου τα αποτελέσματα των επιχορηγήσεων που πραγματοποιεί και μάλιστα με σοβαρά χρηματικά ποσά και με αναθέσεις ?

 

  • Ποια μετρά έλαβε η ηγεσία της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διασφαλίσει τον Αυτοδιοικητικό θεσμό από τέτοια λάθη και για τους υπάλληλους που έκαναν << τα λάθη >> πως σκέφτεται να ενεργήσει ? ( και για την << Γαληνός >> και για την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου περιοδικού ) .  

 

Είναι πλέον  γνωστή η << επιλεκτική >> η ευαισθησία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και γνωστή και η << ηθικολογία >> της καθώς και το περίεργο << ερευνητικό >> της έργο !

Έχουμε όλο το δικαίωμα να αμφισβητούμε ότι το λάθος έγινε από υπάλληλους και στην περίπτωση της << Γαληνός >> και στο ανύπαρκτο περιοδικό της Μυκόνου ! Δεν τόλμησαν ούτε τα ονόματα τους να αναφέρουν !

Έχουμε απαίτηση και ζητάμε ουσιαστικές απαντήσεις από την ηγεσία της Π.Ν.Α

Αν μπορούν…. διότι μέχρι τώρα όταν στριμώχνονται βρίζουν και λασπολογούν και στην προσπάθεια αυτή << επιστρατεύονται >> χρηματοδοτούμενα – επιχορηγούμενα << δεκανίκια >> της !

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...