Πνοή Δημιουργίας Ν.Α: "Η επιχείρηση χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού εκθέτει την περιφερειακή αρχή Ν.Αιγαίου"

<< ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Ρόδος  5/5/2021

- << Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ  Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ >>

 

Η απόφαση της χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημιουργεί νέο μεγάλο πολιτικό και ηθικό  ζήτημα και για το πώς διαχειρίζεται τις περιβόητες χρηματοδοτήσεις η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου .

 

Είναι ιδιαίτερα σοβαρή , η πρόσφατη αποκάλυψη που πραγματοποιήθηκε από ΜΜΕ και μετά από έρευνα στο << Διαύγεια >> , ότι υπήρξε απόφαση να χρηματοδοτηθεί από την Π.Ν.Α με το ποσό των 3.100 Ευρώ πλέον του Φ.Π.Α , περιοδικό που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν κυκλοφόρησε ούτε τον Απρίλιο του 2021 . Η χρηματοδότηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποκάλυψής της σκανδαλώδους απόφασης .

 

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στην προσπάθεια του να << διασκεδάσει >> την άσχημη εξέλιξη αναφέρθηκε << σε λάθος υπάλληλου και εκ παραδρομής ενέργεια >> …. Βέβαια αυτό δεν μας προξενεί εντύπωση ….! Όταν η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και ο κ. Χατζημάρκος υποπίπτουν σε λάθος ενέργειες και << γκάφες >> πάντα φταίει κάποιος άλλος ...! Θυμίζουμε ότι << υπάλληλος έφταιγε >> που ορίστηκε ( χωρίς να έχει και τα τυπικά προσόντα ) στην Α.Μ.Κ.Ε – << Γαληνός >> επιστημονική υπεύθυνος η κα. Χ. Γιασιράνη !  Άραγε δεν το ήξερε η ιδιά όταν ασκούσε τα καθήκοντα της και συμμετείχε στις διαδικασίες ?

 

Γεννιούνται τα παρακάτω ερωτήματα :

  • Αν δεν αποκαλυπτόταν η σκανδαλώδης απόφαση  πως θα σταματούσαν την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου εντύπου ?

 

  • Ποιος είναι τελικά ο/η υπάλληλος ( αν τελικά φταίει υπάλληλος …. ) που έκανε το << λάθος >> και εκθέτει την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ?

 

  • Ποιος αποκλείει ότι έχουν γίνει παρόμοιες ενέργειες για επιχορηγήσεις που οργίασαν οι φήμες αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη αποκάλυψη ?

 

  • Πότε μέτρησε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου τα αποτελέσματα των επιχορηγήσεων που πραγματοποιεί και μάλιστα με σοβαρά χρηματικά ποσά και με αναθέσεις ?

 

  • Ποια μετρά έλαβε η ηγεσία της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διασφαλίσει τον Αυτοδιοικητικό θεσμό από τέτοια λάθη και για τους υπάλληλους που έκαναν << τα λάθη >> πως σκέφτεται να ενεργήσει ? ( και για την << Γαληνός >> και για την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου περιοδικού ) .  

 

Είναι πλέον  γνωστή η << επιλεκτική >> η ευαισθησία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και γνωστή και η << ηθικολογία >> της καθώς και το περίεργο << ερευνητικό >> της έργο !

Έχουμε όλο το δικαίωμα να αμφισβητούμε ότι το λάθος έγινε από υπάλληλους και στην περίπτωση της << Γαληνός >> και στο ανύπαρκτο περιοδικό της Μυκόνου ! Δεν τόλμησαν ούτε τα ονόματα τους να αναφέρουν !

Έχουμε απαίτηση και ζητάμε ουσιαστικές απαντήσεις από την ηγεσία της Π.Ν.Α

Αν μπορούν…. διότι μέχρι τώρα όταν στριμώχνονται βρίζουν και λασπολογούν και στην προσπάθεια αυτή << επιστρατεύονται >> χρηματοδοτούμενα – επιχορηγούμενα << δεκανίκια >> της !

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...