Περιοδείες αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Περιοδείες αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ  στην πόλη της Ρόδου. Στις 25 του Γενάρη, η χώρα ανακτά την αξιοπιστία της και αλλάζει οριστικά σελίδα»
Την Παρασκευή 16/1/15, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, Μαρία Βαλατσού, Δημήτρης Γάκης, Χριστόφορος Κάσδαγλης, Ηλίας Καματερός και Νεκτάριος Σαντορινιός πραγματοποίησαν επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της τοπικής Δ.Ο.Υ.
Στις συνομιλίες που είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές με τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και με πολίτες, τόνισαν, ότι «η πραγματοποίηση ενός ισχυρού κύματος νέου τύπου μεταρρυθμίσεων για τη διοίκηση, τους θεσμούς και την κοινωνία, αποτελεί βασική προϋπόθεση για το μετασχηματισμό του κράτος και την αναπτυξιακή διαδικασία».
Το Σάββατο 17/1/15, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και Μαρία Βαλατσού , περιόδευσαν με κλιμάκιο από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου.
 Σε όλες τις επισκέψεις και στις συνομιλίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, διάχυτη ήταν η αίσθηση του Ροδιακού λαού για την προοπτική νίκης του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στη Ρόδο. Στα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους πολίτες, ήταν κυρίως η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η αναπτυξιακή του ατζέντα για τον τουρισμό και η αγωνία των πολιτών για  την ανάκτηση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του κράτους στη νησιωτική χώρα.
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, κάλεσε τους Ροδίτες να συμπαραταχθούν με την πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να αγωνιστούν ενάντια στους εκφραστές του παλιού, του διαβρωμένου πολιτικού κατεστημένου που έχει οδηγήσει τη χώρα σε τέλμα. Ενάντια στα σχέδια της αποτυχημένης συγκυβέρνησης των μνημονίων και της λιτότητας. Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...