Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς Γ. Σακελλαρίδη σε Νίσυρο, Τήλο και Ρόδο - Μαζί του και η Κατερίνα Σαράντη

Στη Νίσυρο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης μαζί με την συνυποψήφια του Κατερίνα Σαράντη και παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος τους για Ελλάδα και Ευρώπη. Μαζί τους είναι ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γάκης. Θα επισκεφθούν την Τήλο και θα καταλήξουν στη Ρόδο όπου αύριο θα έχουν επαφές με τοπικούς φορείς, θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουν σε συγκέντρωση.

Περιοδεία με υποψήφιους/εςευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς

στη Ρόδο

 


Στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη.
Ταυτόχρονα, είναι ένας σταθμός για την Ευρώπη, τη χώρα μας και τον κόσμο. Οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις που θα δοθούν, ή δε θα δοθούν, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε.

Μπροστά σε αυτή τη μάχη η Νέα Αριστερά φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής  αντιπολίτευσης και δηλώνει παρούσα, για να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αυτό τον τόπο. Για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μιας ολόκληρης παράταξης.
Η Νέα Αριστερά Δωδεκανήσου υποδέχεται τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος μαζί με τη συνυποψήφιά του, Κατερίνα Σαράντη, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία & επίσκεψη σε φορείς στη Ρόδο τη Παρασκευή 9 Μαΐου, αφού θα επιστρέψει από τη περιοδεία τους σε Νίσυρο και Τήλο.

 

Στις Ευρωεκλογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη  μάχη της ελπίδας  των  οραμάτων και της προοπτικής και για τα Δωδεκάνησα.

 

Το βράδυ στις 19:00 σας προσκαλούμε στο  “Κάτω Tsipouronomy” για συζήτηση ποτό και φαγητό.

Σας περιμένουμε!

Για να νικήσει το δίκιο, για μια Ευρώπη που μας αξίζει!

 

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων για το φαγητό: 2241 039335

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...