ΠΑΣΟΚ: Ξανά εκτός επιλογών τα Δωδεκάνησα για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:

Ξανά εκτός επιλογών τα Δωδεκάνησα για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνεται μια μεγάλη πολιτική μάχη, ώστε η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη μας να αποτελέσει την καθαρή αντιπολίτευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, εκπροσωπώντας κάθε πολίτη που επιζητά την αλλαγή, στηρίζεται στην προσπάθεια όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, που δίνουν την εκλογική μάχη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στα Δωδεκάνησα, τιμούν την παράταξη μας με την υποψηφιότητα τους η Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή από την Κάλυμνο, και ο Παναγιώτης Κουνάκης από τη Ρόδο. Τέλος, επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για το νομό Δωδεκανήσου, ορίζεται το μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, σύντροφος Παναγιώτης Μπουλιέρης.

Μετά από την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, η Δωδεκάνησος φάνηκε πως «λείπει» από τις επιλογές τους. Τελικά, οι Δωδεκανήσιοι δεν ήταν η επιλογή για το κόμμα της κυβέρνησης αλλά ούτε και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , καλεί όλους τους συμπολίτες μας του προοδευτικού και δημοκρατικού αυτού τόπου, να στείλουν το μήνυμα Αλλαγής για τη χώρα και την Ευρώπη.

Ρόδος, 16/04/2024

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...