Παράσταση διαμαρτυρίας των Φοιτητικών Συλλόγων έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου για την πρόταση αθώωσης του Η. Μίχου

Ανακοίνωση των ΦΣ Ρόδου 
Σήμερα, Τετάρτη 20/3 οι ΦΣ Ρόδου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου καταδικάζονται την πρόταση για αθώωση του Ηλία Μίχου από την εισαγγελέα και ζητώντας την παραδειγματική καταδίκη του. 
Νιώθουμε οργή και αγανάκτηση για την απαράδεχτη πρόταση της εισαγγελέα για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.
Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι και όσες προσπαθούν να συγκαλύψουν το φρικιαστικό έγκλημα σε βάρος της 12χρονης, όπως και τα κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης.
Δε θα δεχτούμε να περάσει η προσπάθεια νομιμοποίησης της σκέψης της κοινωνίας της εκμετάλλευσης και της βίας, που έχει στο DNA της την απάνθρωπη και αρρωστημένη λογική «όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται», ακόμα και το ανθρώπινο σώμα. Αυτός ο βούρκος τρέφει τους δράστες-‘τέρατα’ κι αφήνει τα θύματα, μέχρι και ανήλικα παιδιά, απροστάτευτα και ευάλωτα σε κυκλώματα εμπορευματοποίησης του σώματος, πορνείας, που δρουν ανενόχλητα.
Μέσα από το φοιτητικό μας σύλλογο χτίζουμε ασπίδα προστασίας, για να μπορεί κάθε παιδί να ζει μια ζωή απαλλαγμένη από κάθε μορφή βίας, εκμετάλλευσης και καταπίεσης.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του  βιαστή και μαστροπού Μίχου και όλων των υπόλοιπων δραστών από τη δικαιοσύνη!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...