Παναγιώτης Κουνάκης: Να ανταμειφθούν οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία COVID

Στην πιο δύσκολη σεζόν όλων των εποχών,  εργαζόμενοι, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου συμμορφώθηκαν στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που κατατέθηκαν απο την κυβέρνηση και την  τοπικής αυτοδιοίκηση.- Σε αυτή την πρωτοφανή εποχή για τον τουρισμό  αφανείς ήρωες  με μεγάλο ρίσκο και αυτοθυσία , μένοντας μακριά απο τις οικογένειες τους ,τους  φίλους και την κοινωνική ζωή για το διάστημα της σεζόν, είναι οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία COVID . Χωρίς αυτούς, το πιο σημαντικό γρανάζι στην  φετινή τουριστική δραστηριότητα του τόπου μας , δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των υγειονομικών προτοκόλλων.

Σαν ελάχιστη ανταπόδωση , για το θάρρος και τον επαγγελματισμό τους , να μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν εκπαιδευμένοι νοσοκόμοι , ούτε δούλευαν σε ένα ξενοδοχείο που ήταν καθαρό απo COVID  προτείνω να τους παραχωρηθεί πρόσβαση στο κοινωνικό παντοπώλειο κατ’ εξαίρεση μέχρι το τέλος του Απρίλιου και την επαναπρόσληψη τους.

Παρακαλώ σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων COVID να δοθεί αυτή η καταρχάς ηθική ανταμοιβή  και ουσιαστική στήριξη στους εργαζόμενους αυτους  που προστάτευσαν  τόσο θαρραλέα το όλο φετινό εγχείρημα.

Θεωρώ αυτονόητο πώς πρέπει να μην στιγματιστούν ούτε σαν προσωπικότητες ούτε και τα ξενοδοχεία που δούλεψαν.

Μετά Τιμής

Κουνάκης Παναγιώτης

Τομεάρχης Τουρισμού Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Περιφεριακός Σύμβουλος

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...