Πέντε πρώην βουλευτές ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου: Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ συμβάλλουμε στην Αλλαγή: Σήμερα στην Ε.Ε, αύριο στην Ελλάδα

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ : ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε 5 μέρες, οι Έλληνες πολίτες ψηφίζουν - όπως όλοι οι ευρωπαίοι και όλες οι ευρωπαίες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) - σε μια εκλογή νέων ευρωβουλευτών, που θα καθορίσει τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων και την συνέχιση ή την ΑΛΛΑΓΗ των πολιτικών που εφαρμόζει η Ε.Ε, για τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Για όσους και όσες θέλουν την «στροφή» αυτών των πολιτικών προς την κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης, που να δείχνει πορεία προς μια Ευρώπη των λαών, ένας τρόπος υπάρχει : να πάνε όλοι στις κάλπες και να χρησιμοποιήσουν την δύναμη της ψήφου τους. 

Να μην παγιδευτούν στην λογική της αποχής, που σημαίνει «για μένα θ’ αποφασίσουν … άλλοι !».  

Όσες και όσοι είναι δυσαρεστημένοι, για άδικες πολιτικές που εφαρμόζουν τα «δεξιοκρατούμενα» θεσμικά όργανα της Ε.Ε, μπορούν το δεύτερο στην Ευρώπη «Κόμμα των Δημοκρατών & Σοσιαλιστών» (P.E.S) να το αναδείξουν ΠΡΩΤΟ. Και στην Ελλάδα σ’ αυτό μπορούν να συμβάλουν, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ, που είναι το μόνο ελληνικό κόμμα - μέλος του P.E.S.

Στην χώρα μας, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν ψηφίζουν μόνο για ν’ αναδείξουν αυτούς και αυτές, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ε.Κ). Ψηφίζουν και για να επηρεάσουν - αποφασιστικά - τις πολιτικές εξελίξεις της επόμενης 3ετίας.

Επειδή λοιπόν είναι γνωστό, πως και μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η Ν.Δ θα συνεχίσει να έχει αυτοδύναμη πλειοψηφία 158 βουλευτών, όσες και όσοι είναι δυσαρεστημένοι για πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη , δηλ. για την παρατεταμένη ακρίβεια που κρατά ουραγό στην Ευρώπη την αγοραστική δυνατότητα του ελληνικού λαού,  για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ) στην χώρα μας,  για την συνεχώς διευρυνόμενη ανασφάλεια με τις φυσικές καταστροφές, με τις γυναικό -ανθρωποκτονίες κ.λ.π,  για το ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ εγκαλείται από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε, του Ε.Κ και του Συμβουλίου της Ευρώπης για σοβαρές παραβιάσεις του κράτους δικαίου,  όσες και όσοι είναι δυσαρεστημένοι γι’ αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους λόγους,  έχουν τώρα στα χέρια τους «το όπλο» - την ψήφο τους σ’ αυτές τις ευρωεκλογές, για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και να πιέσουν - προειδοποιητικά - την κυβέρνηση της Ν.Δ, αναγκάζοντας την αλλάξει πολιτικές. 

-Ψηφίζοντας μάλιστα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στέλνουν ηχηρό μήνυμα, πως θέλουν την ΑΛΛΑΓΗ και γι’ αυτό επιλέγουν το κόμμα που αποδεικνύει καθημερινά σοβαρότητα και όχι μηδενισμό και λαϊκισμό, το κόμμα που έχει επεξεργαστεί, έχει κοστολογήσει και προτείνει με υπευθυνότητα (όχι με δημαγωγία) προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές προγραμματικές θέσεις  για δίκαιη ανάπτυξη (όχι για λίγους), για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, για αναβάθμιση του κοινωνικού κράτους (υγεία, παιδεία, στέγη κ.λ.π), αλλά και του ελλειμματικού σήμερα, Δημοκρατικού Κράτους και Κράτους  Δικαίου.

- Ψηφίζοντας επίσης ΠΑ.ΣΟ.Κ οι Έλληνες πολίτες, εξασφαλίζουν την προοπτική να υπάρξει εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας μας κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Καλούμε λοιπόν τους συμπατριώτες μας Δωδεκανήσιους, γυναίκες και άνδρες, να δώσουν την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που νοιάστηκε τα νησιά μας περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα διαχρονικά, καθιστώντας και σήμερα επίκαιρο το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου «ΠΑ.ΣΟ.Κ, για την Ελλάδα που αγαπούμε, για την Ευρώπη που θέλουμε»…!!!

 

                              Οι πρώην βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

1. Κοσμάς Σφυρίου (1981)

2. Γιάννης Παρασκευάς (1989)

3. Βασίλης Παπανικόλας (1996)

4. Νίκος Ζωίδης (2007)

5. Στάθης Κουσουρνάς (2009)

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...