Ο Τιμόθεος Παρασκευάς στην ΕΡΑ Ρόδου: Τα τελευταία 4 χρόνια στην τοπική πολιτική περισσότερη πολιτική έκανε ο εισαγγελέας παρά οι πολιτικοί μας!

Ο Τιμόθεος Παρασκευάς στην ΕΡΑ Ρόδου:θα ασχοληθώ με τα κοινά, όταν τα πράγματα γίνουν πολιτικά… 4 χρόνια στην τοπική πολιτική περισσότερη πολιτική έκανε ο εισαγγελέας παρά οι πολιτικοί μας!

Ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Τιμόθεος Παρασκευάς ήταν προσκεκλημένος σήμερα στα στούντιο της ΕΡΑ Ρόδου και της Ρένας Βενιανάκη.

Ο κ. Παρασκευάς μεταξύ άλλων είπε πως «η θέση μου είναι ότι θα έπρεπε να συνεργαστούν όλοι αυτοί οι οποίοι θέλουν να μας σώσουν. Ως τώρα έγιναν 22 πολιτικές κινήσεις. Δεν με απασχολούν τα πρόσωπα της κίνησης «Ελιά», αλλά η προσπάθεια». Το ΠΑΣΟΚ ούτε θα χρίσει ούτε θα στηρίξει υποψήφιο, είπε ο κ. Παρασκευάς. Περάσανε οι εποχές που ορίζαμε δημάρχους.

Σχολιάζοντας τη συζήτηση για το σπάσιμο του Δήμου Ρόδου είπε: «Ο Δήμος χρειάζεται μια νέα και σωστή δομή. Ο Δήμος πρέπει νάναι κοντά στον πολίτη».

Σχολιάζοντας τους υποψηφίους ο κ. Παρασκευάς είπε: Ο Στράτος Καρίκης έχει δείξει στοιχεία που είναι στην κρίση της κοινωνίας. Ο Χατζής Χατζηευθυμίου, είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος που δούλεψε, είχε ιδέες τσαγανό, αλλά έχω μια απορία: Ένας άνθρωπος που δεν πίστευε στον ενιαίο Δήμο πως είναι δυνατόν να τον υπηρετήσει τώρα; Για τον Γιώργο Υψηλάντη ο κ. Παρασκευάς είπε πως «δεν ήξερα ότι είχε πολιτικές βλέψεις». Για τον Φώτη Χατζηδιάκο, ο Τιμόθεος Παρασκευάς είπε πως είναι ένας ανθρώπους που βρίσκεται στην πολιτική σκηνή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για τον Τάκη Πότσο είπε: «Τον εκτιμώ όπως όλα τα πρόσωπα που προέρχονται από το ΚΚΕ». Όλοι θα δούμε τι θα κάνουν και τι δυνατότης έχουν στο να καταρτίσουν ψηφοδέλτια είπε. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι τα βλέπω όλα άκρως απολίτικα. Πέρασαν 4 χρόνια στην τοπική πολιτική και περισσότερη πολιτική έκανε ο εισαγγελέας παρά οι πολιτικοί μας είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ. «Γενναία πολιτική πράξη» χαρακτήρισε ο κ. Παρασκευάς την κίνηση του Στάθη Κουσουρνά, να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Ρόδου. «Παρά τις αντιθέσεις μου με το Στάθη Κουσουρνά, πιστεύω πως είναι ένα κεφάλαιο για τον τόπο. Έπεσε σε μια πολύ άσχημη συγκυρία. Έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπόρεσε να επιβάλει αυτό που πίστευε και ήθελε να κάνει. Άφησε τον εαυτό του στην ευθυνοφοβία. Αν κατέβαινε θα κέρδιζε.» Για τους υποψηφίους στην περιφέρεια ο κ. Παρασκευάς είπε: Για τον κ. Χατζημάρκο: «Μου δημιουργήθηκε απορία γιατί διεκδικεί την περιφέρεια ενώ έκανε προσπάθεια να διεκδικήσει το Δήμο. Για τον Μπενέτο Σπύρου είπε: «Νομίζω ότι παρά το γεγονός ότι έχει βαθιές ιδεολογικές ρίζες, δεν νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ζητούμενο της περιφέρειας. Για τη Λίλα Καφαντάρη είπε πως «όλα τα στελέχη του ΚΚΕ έχουν την εκτίμηση μου λόγω της συνέπειας στις αρχές τους». Για τον Χαράλαμπο Κόκκινο, είπε πως «τον έχουμε ζήσει. Άκρως συμπαθής, αλλά δεν θα έχει τύχη αν κατέβει ως υποψήφιος. Για τον Γιάννη Μαχαιρίδη ο κ. Παρασκευάς είπε: «Εάν βάλεις στην μια άκρη της ζυγαριάς όλους τους άλλους υποψηφίους και άλλη τον Γιάννη Μαχαιρίδη, θα διαπιστώσεις ότι έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα το περισσότερο κύρος και τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί. Το ελάττωμα που πρέπει να αντιμετωπίσει είναι τα πολλά χρόνια στην πολιτική». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τιμόθεος Παρασκευάς είπε πως «θα ασχοληθώ με τα κοινά, όταν τα πράγματα γίνουν πολιτικά». Για την ΕΡΑ Ρόδου, με την οποία τον συνδέουν και συγγενικοί δεσμοί ο κ. Παρασκευάς είπε: «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σ΄αυτό το ιστορικό κτήριο. Η προσπάθεια σας με όλες σας τις δυνάμεις πρέπει να στραφεί στο να μείνει ανοιχτή η ραδιοφωνία της Ρόδου και αν το καταφέρετε θα είναι μεγάλη επιτυχία και κέρδος όχι μόνο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, αλλά για όλη την Ελλάδα».

Πηγή: http://erarodou.blogspot.gr/2014/03/4.html#more _Εδώ μπορείτε να ακούσετε ηχητικά όλη την συνέντευξη)

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...