Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής σε μια συνεργασία αγάπης με τον Σύλλογο Κομμωτών Ρόδου στηρίζουν τη μικρή Ελευθερία!

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής σε μια συνεργασία αγάπης με τον Σύλλογο Κομμωτών Ρόδου στηρίζουν τη μικρή Ελευθερία!

- Η μικρή Ελευθερία διαγνώστηκε με κακοήθεια στα μάτια σε ηλικία 8 μηνών. Κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργείο αφαίρεσης των όγκων και μία σειρά συστηματικών χημειοθεραπειών στην Σιένα πόλη της Ιταλίας γιατί στην χώρα μας δεν γινόταν.

Πλέον η Ελευθερία είναι σταθερή, όμως πρέπει μέχρι και τα 18 της χρόνια να πραγματοποιεί ταξίδια στην Μπολόνια για αποκατάσταση του μεγάλου χειρουργείου και στην Αθήνα για οφθαλμολογικούς ελέγχους.
Τον Νοέμβριο του 2020 κ 2021 παρουσίασε επιπλοκές και προχώρησε σε δύο επεμβάσεις με επιτυχία. Τα έξοδα είναι τεράστια και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Γι αυτό λοιπόν, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο πολιτιστικό Κέντρο Μαριτσών από τις 11 π.μ, κουρευόμαστε για καλό σκοπό!

Χορηγοί είναι η σχολή Anko και η εταιρία Επαγγελματικών Προϊόντων για τα μαλλιά, KYANA.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Α.Κ.Σ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...