Ο Νίκος Μουτσάκης, νέος γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδεκάνησα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στα Νότια Δωδεκάνησα που είχε εκλεγεί πρόσφατα και εξέλεξε ως νέο γραμματέα τον Νίκο Μουτσάκη με 7 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο Νικηφόρος Παπανικόλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέρ του Μουτσάκη ψήφισαν οι Νικ. Μουτσάκης, Αλέκος Παππουράς, Γεράσιμος Παρασκευάς, Σοφία Μαντικού, Β.Γέροντα, Γ.Βασιλαράκης, Ρ.Νικόλη.

Υπέρ του Παπανικόλα ψήφισαν οι Νικ. Παπανικόλας, Μαν.Παπαδόπουλος, Δημ. Ζαννετούλης Ρ.Λουλουδάκη και Παν.Λίμουρας. Απουσίαζε ο Πρ. Σφυρίου. Υπεύθυνος επικοινωνίας εξελέγη ο Γεράσιμος Παρασκευάς, υπεύθυνος Οργανωτικού ο Πρόδρομος Σφυρίου και Αναπληρωτής γραμματέας ο Γιώργος Βασιλαράκης.

Για τη θέση του Αναπληρωτή γραμματέα προτάθηκε ο Νικηφόρος Παπανικόλας απο τον νεοεκλεγέντα γραμματέα Νίκο Μουτσάκης αλλά δεν αποδέχτηκε.Στην διαδικασία παρευρέθηκαν τα μέλη της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας, Γιώργος Πόκκιας και Παναγιώτης Μπουλίερης.

Φωτογραφικό υλικό

seaways-dodekanisos

seaways-dodekanisos

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...