Ο Λαζαρίδδης ανάβει πρώτα "φωτιές" και μετά κάνει διευκρινήσεις!

O Λαζαρίδης κάνει διευκρινίσεις για την πρωινή δήλωση του Τι λέει ο βουλευτής Επικρατείας

Σε νέα διευκρινιστική δήλωση αναγκάστηκε να προβεί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μετά την πρωινή «βόμβα» για τις δηλώσεις Βορίδη. Στην προσπάθειά του ρίξει τους τόνους από την ένταση που προκάλεσε η τοποθέτηση Βορίδη στο Συνέδριο της Ν.Δ. ανέφερε ότι «όσα είπε ο Βορίδης για τον Ανδρέα, τα είχε πει και ο Σαμαράς».

Το αποτέλεσμα ήταν η φωτιά που άναψε ο κ. Βορίδης να βρει νέα ένταση, αντί να σβήσει, από την παρέμβαση του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν κι ότι τα δυο κόμματα έχουν αποφασίσει, όχι να τσακώνονται για τα σφάλματα του χθες, αλλά να διορθώσουν από κοινού αυτά τα σφάλματα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης στην ανακοίνωσή του:

«Επειδή διαπίστωσα να γίνονται παρερμηνείες όσων είπα σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, διευκρινίζω ότι στο θέμα των διαφόρων δηλώσεων κομματικών στελεχών, τόνισα ότι τόσο ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όσο και ο υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες για το τι έγινε στο παρελθόν. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι. Τα δυο κόμματα έχουν αποφασίσει, όχι να τσακώνονται για τα σφάλματα του χθες, αλλά να διορθώσουν από κοινού αυτά τα σφάλματα. Υπογράμμισα ακόμα ότι, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται, δεν υπάρχουν περιθώρια να τσακωνόμαστε “για το ποιος έβλαψε την Αλεξάνδρεια περισσότερο”. Αναγνώρισα το προφανές: ότι για το παρελθόν ο καθένας έχει τη δική του άποψη και οι απόψεις αυτές δεν συμπίπτουν, αλλά εκείνο που ενώνει σήμερα δεν είναι τι έφταιξε χθες, αλλά πώς μπορεί να διορθωθεί σήμερα. Σε άλλο σημείο, τέλος, τόνισα ότι οι υπουργοί, ανεξαρτήτως του από ποιο κόμμα προέρχονται, είναι όλοι τους υπουργοί της κυβέρνησης και δεν μπορούν να διαχωρίζονται… Αυτά όλα ειπώθηκαν καθαρά και μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς εύκολα αν ξαναδεί το βίντεο της εκπομπής». parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...