Ο κ. Τσίπρας μιλά για "Βρώμικο 89" ενώ η παράταξη του παρέπεμψε τον Α. Παπανδρέου! Δεν έχει το Θεό του!...του Κοσμά Σφυρίου

Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ !

—————————————————————————————

Άκουσα χθες τον κ. Τσίπρα, να παρομοιάζει τις κατηγορίες κατά πρώην υπουργών του (που προκύπτουν από μαρτυρίες, ηχογραφημένες συνομιλίες, αλληλοκατηγορίες μεταξύ Καμμένου - Παπαγγελόπουλου - Παπά), με «το βρώμικο 1989» !

 

Αυτά που λέει, παραποιούν το γεγονός της παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου το 1989, που δεν έχει καμιά ομοιότητα με αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Αποδεικνύουν υποκρισία, να πιστεύει ότι απευθύνεται σε λαό λωτοφάγων και θράσος, να επιδιώκει να οικειοποιηθεί το 89, για ν' αποκομίσει πολιτικό όφελος.

 

Το 1989, η παράταξη, της οποίας ηγείται ο κ. Τσίπρας, βασίστηκε σε καταθέσεις ψευδομαρτύρων του κοινού ποινικού δικαίου και «χέρι - χέρι» με τη Ν.Δ, παρέπεμψε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πολλοί από τους παλαιούς και σημερινούς συντρόφους του κ. Τσίπρα, «χέρι - χέρι» με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αυτή την παραπομπή δεν την ονόμαζαν «βρώμικο 1989», αλλά «κάθαρση» !

 

Μετά την αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου από το Ειδικό Δικαστήριο (το 1992), επί 28 χρόνια, μέχρι σήμερα, η παράταξη του κ. Τσίπρα, «Συνασπισμός ΡΙΖ.Α», δεν ζήτησε - ποτέ - συγνώμη, για όσα έλεγε και ψήφιζε - τότε - στην Βουλή και για όσα υποστήριζαν οι «κατήγοροι» της - ως εισαγγελείς - κατά του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Τώρα, με «ικανότητα» χαμαιλέοντα, αυτή, η ίδια παράταξη - δια του προέδρου της, άλλαξε χρώματα, για να παραπλανήσει ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής, λέγοντας οι σημερινές κατηγορίες κατά υπουργών του «Συνασπισμού ΡΙΖ. Α» θυμίζουν το «βρώμικο 1989» !

Και δεν είναι η πρώτη φορά, που ο κ.Τσίπρας και στελέχη του, όλα τα τελευταία χρόνια, εκθειάζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου (αυτόν που παρέπεμψαν το 1989), για ψηφοθηρία.

 

Στο μόνο που μοιάζει το σήμερα με το 89, είναι πως και τότε ο «Συνασπισμός», με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, επεδίωκε την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, για να προσεταιριστεί μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του.

Δηλαδή, ότι κάνει και σήμερα ο «Συνασπισμός ΡΙΖ.Α», με άλλες μεθόδους.

 

Όσοι προοδευτικοί πολίτες δεν τους «πήραν χαμπάρι» μέχρι και το 2019, καιρός είναι να τους καταλάβουν, έστω και τώρα.

Ο κ. Τσίπρας και άλλοι διοικούντες τον «Συνασπισμό ΡΙΖ.Α» επικαλούνται το 1989 !

Αυτοί οι άνθρωποι «δεν έχουν τον Θεό τους ...».

 

Ρόδος 29 / 6 / 2020

 

Κοσμάς Σφυρίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...