Ο Δήμος Ρόδου σβήνει τα φώτα για την παγκόσμια δράση «Ωρα της Γης»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
 

Ο Δήμος Ρόδου σβήνει τα φώτα για

την παγκόσμια δράση «Ωρα της Γης»

 

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχοντας και φέτος στην παγκόσμια συμβολική δράση του WWF για την προστασία του περιβάλλοντος «H Ώρα της Γης», το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 θα σβήσει τα φώτα του Δημαρχιακού Μεγάρου για μια ώρα, από τις 20:30 έως 21:30.

Φέτος, η δράση «Ωρα της Γης», εστιάζει στα δάση, ύστερα από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως η θερμότερη παγκοσμίως, και απευθύνει κάλεσμα σε εκατομμύρια πολίτες να διαθέσουν 60 λεπτά από την καθημερινότητά τους, προκειμένου να αναδείξουν την αξία του δάσους και τη σημασία της προστασίας του.

Σε έναν κόσμο που διχάζεται ολοένα και περισσότερο, η «Ώρα της Γης» έρχεται για 18η συνεχή χρονιά να λειτουργήσει ενωτικά, θυμίζοντάς μας την άρρηκτη και αδιαπραγμάτευτη σχέση μας με τη φύση και καλώντας μας να αναλάβουμε δράση. Αυτή τη φορά, για τα δάση μας!

Αυτή η μία ώρα που εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο θα “διαθέσουν” για να συνδεθούν ξανά με τη φύση, σηματοδοτεί και τη μεγαλύτερη ώρα για τον πλανήτη μας!

Καλούμε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να συμβάλουν ενεργά στην μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία του WWF για την προστασία του περιβάλλοντος και να σβήσουν τα φώτα την ίδια ώρα με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά για 60 λεπτά, στη διεθνή αυτή δράση κατά της κλιματικής αλλαγής!

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...