Ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ζητά απο την Fraport να συμβάλλει στην ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Να συμβάλλει στην ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω, με την ευκαιρία επέκτασης του αεροδρομίου «Ιπποκράτης», καλεί την Fraport ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

-Όπως τονίζει στην σχετική επιστολή του, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με στενή συνεργασία, των στελεχών του εμπορικού και τμήματος marketing της Fraport, με την ομάδα επικοινωνίας και δημιουργικού του Δήμου μας.

Επιπλέον αυτού, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας ο Δήμαρχος Κω προτείνει στην εταιρεία, να τοποθετηθεί καλλιτεχνική σύνθεση με θέμα τον Ιπποκράτη, στον κόμβο εξόδου που πρόκειται να κατασκευαστεί στην είσοδο του αεροδρομίου.

Ενημερώνει μάλιστα ότι ο Δήμος έχει αναλάβει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να αναβαθμίσει τον μεγάλο κυκλικό κόμβο της Επαρχιακής Οδού που οδηγεί στις τρείς Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών και προς αεροδρόμιο.

Παράλληλα καλεί τη Διοίκηση της Fraport να δει με θετική διάθεση την πρόταση που έχει κατατεθεί για φιλοξενία Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων για μικρά αεροσκάφη, ως δράση που θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, θα αναδείξει τις δυνατότητες του αεροδρομίου «Ιπποκράτης» και θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Σημείωση: επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

 

Γραφείο Τύπου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...