Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σήμερα στην Κάλυμνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13 Μαΐου 2023

 

Ο Βασίλης  Α. Υψηλάντη σήμερα στην Κάλυμνο.

 

Την Κάλυμνο, την πατρίδα του πατέρα του, επισκέπτεται σήμερα ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης , όπου απόψε στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Αναγνωστήριο «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ».

Στην Κάλυμνο θα παραμείνει ένα διήμερο  και στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται  επίσης συναντήσεις με κατοίκους και φίλους του ενόψει των εκλογών της 21 Μαΐου 2023.  Έτσι ολοκληρώνει τις επισκέψεις του σε όλα ανεξαιρέτως τα νησιά της Δωδεκανήσου,  ενώ θα συνεχίσει την προεκλογική του δραστηριότητα μέχρι τις εκλογές στο νησί της Ρόδου.

Χθες παρευρέθηκε στην παρουσίαση του κυβερνητικού έργου για την Περιφέρεια του Ν. Αιγαίου, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς επίσης και στην κεντρική του ομιλία .

Τέλος την Πέμπτη το βράδυ, με την επιστροφή του από την Αστυπάλαια, επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ενώ την Παρασκευή το πρωί,   επιχειρήσεις στην περιοχή Κόβα της Ρόδου, όπου για πολλά χρόνια, είχε για έδρα η οικογενειακή του επιχείρηση. Σε όλο το πρόγραμμα των περιοδειών του, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης  γίνεται αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους συμπολίτες του, οι οποίοι του εκφράζουν την συμπαράσταση στο πρόσωπό του και στην Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...