Ο Βαίος Καλοπήτας στον πρώην δήμο Αφάντου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Εμείς οι νέοι πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα της αποχής από την ενεργό πολιτική συμμετοχή δείχνοντας το δρόμο και γκρεμίζοντας τα στερεότυπα. Θέλουμε οι νέοι να αντιμετωπίζουν κριτικά μεν αλλά δημιουργικά δε το πολιτικό σύστημα», δήλωσε  ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ, Βάιος Καλοπήτας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου σε συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και  με πολίτες του  πρώην Δήμου Αφάντου.
Ο  κ. Καλοπήτας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιστεύει στη δύναμη της συμμετοχής,  « τα πράγματα αλλάζουν μόνο μέσα από τη συμμετοχή. Αν θέλουμε να έχουμε ένα κοινωνικό κράτος διακαίου με υγεία και παιδεία για όλους, με ίσες ευκαιρίες, με εργασία και κοινωνική ασφάλιση για όλους , ό δρόμος είναι ένας: αυτός της συμμετοχής».
 «Το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που εξέφραζε και εκφράζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών. Οι αξίες του είναι ριζωμένες στη συνείδηση του κόσμου του. Γίνανε λάθη τα οποία απομάκρυναν τον κόσμο από τον χώρο της κεντροαριστεράς, Είναι στο χέρι μας , όχι εγκαταλείποντας το πλοίο, να επαναφέρουμε τις αξίες αυτές στο προσκήνιο, αναγνωρίζοντας και διορθώνοντας τα λάθη μας, χτίζοντας από την αρχή μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Το ΠΑΣΟΚ έχει μια στάση ευθύνης. Ανέλαβε την ευθύνη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και να στηρίξει τη χώρα», κατέληξε ο κ. Καλοπήτας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...