Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του Α Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

-Ρόδος  2018 Δεκέμβρης 13

-Με καλούς οιωνούς ταξιδεύουν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του Α Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, όλων των κατηγοριών 18 m, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 15 & 16 του μήνα.

-Αφορά τις μικρές κατηγορίες Παίδων και εφήβων που θα γίνουν την πρώτη μέρα και τις κατηγορίες      Α’ & Β’ Γυναικών-Ανδρών την δεύτερη. Οι αθλητές μας θα συμμετέχουν με ολυμπιακό τόξο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο-προπονητήριο της Ολυμπιάδας Αθήνα 2004 στην Σχολή Ικάρων της Δεκέλειας στο Τατόι.

Πρόκειται να συμμετάσχουν 7 αθλητές

 

Παίδες – Εφηβοι

Κιαζημουσταφά Σταματία

Κηπουρού Τσαμπίκα

Γιαννάς Γεώργιος

Μιτζέλος Εμμανουήλ

Φαρμακίδης Βασίλης

 

Ανδρες

Κηπουρός Σάββας

Παπαβραμίδης Ντίνος

 

Η συμμετοχή των παιδιών θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και όχι μόνο. Την ομάδα στηρίζει η πιστοποιημένη προπονήτρια Τοξοβολίας Τουμπανιάρη Ματίνα

Να τονίσουμε ότι η ομάδα τοξοβολίας αναγκάστηκε να αναχωρήσει την Πέμπτη 13 και να επιστρέψει Τρίτη 18 του μήνα, κάνοντας  απουσίες στα σχολεία τους οι μαθητές και να κάνουν τρείς διανυκτερεύσεις, για λόγους συγκοινωνιακούς και οικονομικούς εξαιτίας του υψηλού κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και για το επιπλέον κόστος-χαράτσι που αναγκάζονται οι αθλητές να πληρώνουν όταν μεταφέρουν τον εξοπλισμό του αθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση το τόξο, που οι αεροπορικές εταιρίες απαράδεκτα απαιτούν πληρωμή 30€ σε κάθε σκέλος του ταξιδιού.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την σημαντική συμβολή της στην πραγματοποίηση της αποστολής και τους χορηγούς που στηρίζουν τη δραστηριότητα του συλλόγου FUTUREKIDS διδασκαλείο πληροφορικής, το ELAFOS Hotel στον Προφήτη Ηλία, το Pane di Capo και την ACS ταχυμεταφορές.

 

Πληροφορίες για τα μαθήματα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366,rodiga@otenet.gr

 

74987_542470269105076_2064364697_n

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...