Οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος ενημερώνει με το παρόν δελτίο τύπου ότι στα πλαίσια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο και αφίσα με τίτλο :

΄΄ Ενημερώσου – Συνεργάσου για την διαχείριση των φυσικών κινδύνων και των έκτακτων αναγκών΄΄,

     Επίσης ξεκίνησαν δράσεις ενημέρωσης του κοινού στη Ρόδο, με την διανομή ενημερωτικού υλικού μαζί με τον Δήμο Ροδίων, και θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού Δωδεκανήσου.
 
     
      Τέλος, εκκρεμούν προς έγκριση ,από τις 6/2/2015 και με Αριθμούς Πρωτοκόλλου 26 & 27 ,δύο(2) αιτήσεις στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α σχετικά με :

1.    ) Την δημιουργία βιντεοταινίας και τηλεοπτικού σποτ(μέγιστης διάρκειας έως και 15 λεπτών) ενημέρωσης  και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για θέματα Πολιτικής Προστασίας που έχουν να κάνουν με λήψη μέτρων αυτοπροστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
2.    ) Την μίσθωση μηχανημάτων έργου που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας για την αποκατάσταση καταστροφών συνεπεία πλημμυρικών φαινομένων στο νησί της Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...