Ξαφνική «Καταδρομική» επιθεώρηση του Α/ΓΕΣ σε όλες τις Μονάδες του Αιγαίου !

Ξαφνική (Καταδρομική) επιθεώρηση του Α/ΓΕΣ σε όλες τις Μονάδες του Αιγαίου  με ελικόπτερο της Α.Σ  που σκοπό έχει να τα δεί όλα και να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο  ακόμη  με τον τελευταίο φρουρό  Ακρίτα !

Με Καταδρομική επιθεώρηση όλων των Μονάδων του Αιγαίου ,νησιών και βραχονησίδων αρχίζει το θερμό από ότι φαίνεται καλοκαίρι στο Αιγαίο ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς !

 Η επιθεώρηση ξενικά την επόμενη εβδομάδα και έχει βάλει φωτιά σε όλους σχηματισμού και σίγουρα δεν είναι ούτε συνηθισμένη αλλά ούτε και τυχαία !

 Σύμφωνα με πληροφορίες θα αρχίσει από το Βορρά και το νησί της Λήμνου και θα καταλήξει στο Καστελόριζο

 Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα μας πουν κάποιοι ότι ήταν στο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί να μην έχει σχέσει με την Εξέδρα που στήνουν οι Τούρκοι απέναντι από το Καστελόριζο !

02Ούτε η επίσκεψη -επιθεώρηση στο Αλβανικό Μέτωπο της 8ης στα Ιωάννινα και η μετά από χρόνια επιθεώρηση των Ελληνικών Φυλακίων στα Ελληνοαλβανικά Σύνορα που πραγματοποίησε ο  Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος  Αναστάσιος Μανώλας που επιθεώρησε Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες στην ΠΕ της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ», συνοδευόμενος από τους Διοικητές του Γ΄ ΣΣ και 8ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ.και κατέληξε με βολές βαρέων όπλων των Παγουράδων της Ηπείρου !

 Εκείνο που θέλουμε να επισημάνουμε εμείς ότι ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς ακολουθεί κατά πόδας την στρατηγική του πρώην Α/ΓΕΣ Τσέλιου που δεν είχε αφήσει πέτρα για πέτρα στον Έβρο και τίποτα στην τύχη του …Το ότι είναι και δύο Καταδρομείς μάλλον δεν είναι τυχαίο !

veteranos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...