Ξανά στο "βαθύ Κόκκινο" η Ρόδος! Στο βαθύ κόκκινο, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Χάλκη και Λέρος

Ξανά στο "βαθύ κόκκινο" η Ρόδος αφού εχει 124 ενεργά κρούσματα απο 38 που είχε στις 23/3/21. Στο βαθύ κόκκινο παραμένει η Κάλυμνος, μπαίνουν Αστυπάλαια και Χάλκη ενώ η Λέρος απο το ειδικό καθεστώς εντάσσεται και αυτή στο βαθύ κόκκινο. Ο δήμαρχος Χάλκης υποστηρίζει οτι το νησί δεν έχει κρούσματα. Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε 6 ενεργά κρούσματα την ώρα που στις 24 Μαρτίου δεν είχε κανένα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς «η Ρόδος έχει 124 ενεργά κρούσματα την ώρα που στις 23 Μαρτίου είχε 38, υπερτριπλασιάστηκαν». Η Αστυπάλαια εχει 18 ενεργά κρούσματα, στις 23 Μαρτίου είχε μόλις 7 και η Χάλκη έχει 6 ενεργά κρούσματα ενώ στις 24 Μαρτίου τα ενεργά κρούσματα ήταν μηδενικά. Η Κάλυμνος παραμένει στο «βαθύ κόκκινο» , παραμένει στο εν λόγω καθεστώς επι 7 εβδομάδες ενώ η Λέρος φεύγει από το ειδικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης και νετάσσεται στο «βαθύ κόκκινο».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον δήμαρχο Χάλκης δεν υπάρχουν κρούσματα στο νησί ενώ εχουν εμβολιαστεί οι περισσότεροι κάτοικοι του νησιού. Μάλιστα μιλήσαμε μαζί του και μας δήλωσε ότι έψαχνε τον υφυπουργό για να ζητήσει εξηγήσεις.

Πληροφοιές απο ΕΡΤ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Νομαρχιακή  Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 10/04/2021 Σε ακροδεξιά τροχιά ο...
Έναρξη δρομολογίων από Σάμο 5 Απριλίου 2021 - Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο...
Σ. Καραταπάνης “Αφρονες και επώνυμοι” μας έφεραν στο “βαθύ κόκκινο”. - «Κάποιοι άφρονες και...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...