Ν. Ευαγγελάτος: Η ΕΛΑΣ είχε σχετικό βίντεο με τον Βρετανό παρουσιαστή από το μεσημέρι της Πέμπτης! Κατηγορηματική διάψευση απο την ΕΛΑΣ

Μια πληροφορία βόμβα ανέφερε στην εκπομπή του σήμερα στο Μέγκα ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ισχυρίστηκε οτι το βίντεο απο το μπαρ όπου κοντά βρέθηκε ο Βρετανός παρουσιαστής νεκρός, παραδόθηκε σε στελέχη της ΕΛΑΣ απο την περασμένη Πέμπτη και δεν εντόπισαν τον αναζητούμενο που κατευθυνόταν προς την παραλία. Να υπενθυμίσουμε οτι ο Βρετανός εντοπίστηκε πεσμένος απο τον εικονολήπτη της ΕΡΤ Αντώνη Μυστιλόγλου σε πλάνα που τράβηξε στην Αγία Μαρίνα την Κυριακή το μεσημέρι, με τρεις μέρες δηλαδή καθυστέρηση.

Ακόμη και έτσι να είναι αυτό δεν έπαιξε ρόλο αφού ο άτυχος παρουσιαστής είχε αποβιώσει γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης,Μάλιστα ο δημοσιογράφος του Μέγκα μετέφερε κάποια στιγμή την πληροφορία οτι στο βίντεο ο Βρετανός φαίνεται ως κουκκίδα και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.....Είναι τόσο δύσκολα να κάνει κάποιος ζοομ για να δει καλύτερα!....Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που αρνείται κατηγορηματικά οτι είχε φθάσει στα χέρια της τέτοιο βίντεο. Ελπίζουμε να είναι έτσι γιατί μετά ζήτω που καήκαμε!!!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σημερινό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο αναφέρεται σε κατοχή και μη αξιοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. βίντεο με τις κινήσεις του Βρετανού παρουσιαστή και το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραδοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας πριν την ανεύρεση της σορού του. Η πραγματικότητα είναι ότι το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ανεύρεση της σορού. Τονίζεται πως από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό δεν προκύπτει πτώση του Βρετανού παρουσιαστή από ύψος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...