Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδ/σου: Εικονική πραγματικότητα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

 Εικονική πραγματικότητα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Έχοντας μείνει μονάχα λίγες μέρες μέχρι τις ευρωεκλογές, κάποιοι θυμήθηκαν τα νησιά μας όψιμα για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα, στο πλαίσιο περιοδείας στελεχών τους αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο στηρίζεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο διακυβέρνησης του.
Αλήθεια, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για ποιο πρόγραμμα μιλάτε; Αυτό που κατάργησε τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ; Το πρόγραμμα το οποίο μας οδήγησε στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο μετά τα ψέματα και τον λαϊκισμό; Ή το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που ο ίδιος ο πρόεδρος σας δεν γνωρίζει, διότι έχει μάθει να αναλώνεται στο lifestyle και στο να κάνει επίδειξη του πλούτου του. Μάλλον το πρόγραμμα σας είναι πιο κοντά στην εικονική πραγματικότητα, παρά στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.
Ακόμα, δεν έχει βρει λίγο χρόνο να μας καταθέσει το πόθεν έσχες του, ως όφειλε, ως πρόεδρος Κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε έμπρακτα τον "σεβασμό" του στα Δωδεκάνησα, τα νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης, για άλλη μία φορά, με το να μην έχει ούτε έναν υποψήφιο στο Ευρωψηφοδέλτιο από τα νησιά μας -κάτι που ισχύει και για τη ΝΔ-. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Δωδεκάνησος κείται μακράν απ' ό,τι φαίνεται.
Καλούμε τους πολίτες να αναλογιστούν ποια πολιτική δύναμη είναι αυτή που μπορεί να μπει φραγμός στην αλαζονεία και στην ασυδοσία της παρέας του Μαξίμου και να δώσει τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να εκφράσει τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της χώρας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...