Ν.Ε ΠΑΣΟΚ: «Η Δικαιοσύνη έδωσε την απάντησή της για τη γέφυρα Κρεμαστής»

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

- «Η Δικαιοσύνη έδωσε την απάντησή της για τη γέφυρα Κρεμαστής»

- Η ομόφωνη αθώωση του πρώην περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαχαιρίδη, και των πρώην δημάρχων Ρόδου του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουσουρνά και Φώτη Χατζηδιάκου, για την πλημμύρα του 2013, και αφού πλέον παρήλθε το χρονικό διάστημα που ορίζεται από το νόμο για την έφεση κατά αυτής, βάζει οριστικό τέλος με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην οκταετή δικαστική τους περιπέτεια όπως και στην σκευωρία που εξυπηρέτησε αποκλειστικά και μόνο προπαγανδιστικές τακτικές και πολιτικές σκοπιμότητες της ΝΔ.

Η δικαιοσύνη με την απόφασή της να τους απαλλάξει από τις ανυπόστατες κατηγορίες αποκατέστησε την εις βάρος τους αδικία, τη ψευδολογία, τη λασπολογία και τη συνεχή, κατά το γνωστό δόγμα του υπουργού Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας Γκαίμπελς, συκοφαντία, «όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται». Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, μοναδική σε όλη την Ελλάδα, η δικαιοσύνη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με την ομόφωνη απόφαση για την αθώωση των Γιάννη Μαχαιρίδη, Στάθη Κουσουρνά και Φώτη Χατζηδιάκου.

Απαιτήθηκαν τόνοι «λάσπης» και δύο θητείες για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κρεμαστής. Γι’ αυτό το λόγο και λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκυρίες, θα ήταν πιο φρόνιμο οι πρόωροι πανηγυρισμοί και οι αχρείαστες φιέστες να απουσίαζαν από το πρόγραμμα των εγκαινίων από τον Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκο, και τον Υπουργό, Μ. Βορίδη.

Οι «δολοφόνοι χαρακτήρων» και οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους, που δεν δίστασαν να «εργαλειοποιήσουν» ακόμα και την απώλεια τεσσάρων συμπολιτών μας για να επιτύχουν τον στόχο τους, απέτυχαν παταγωδώς. Δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για την κοινωνία, ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.

Η Δικαιοσύνη έδωσε την απάντησή της και το Κράτος Δικαίου ανέδειξε την αλήθεια.

Ρόδος, 9 Ιουλίου 2022

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...