Να αλλάξουμε τη χώρα, όχι να τη ξαναφέρουμε στο 2009 - Του Αλέξανδρου Λουιζίδη, υποψήφιου Δωδεκανήσου με το ΣΥΡΙΖΑ .

Να αλλάξουμε τη χώρα, όχι να τη ξαναφέρουμε στο 2009
-ΔΤ του υποψήφιου Δωδεκανήσου με το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Λουϊζίδη
-Σε μια αποστροφή της ομιλίας του στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας είπε μέσα σε λίγες λέξεις την αλήθεια που θα πρέπει όλες και όλοι να αναγνωρίσουμε. Σκοπός της επόμενης διακυβέρνησης, σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ δε θα είναι να φέρει την Ελλάδα στο 2009  αλλά να αλλάξει τη χώρα στην κατεύθυνση μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης και περιβαλλοντικά υπεύθυνης πολιτικής.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουμε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά του σε όλη τη χώρα για να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κοινή μας επιδίωξη οι αλλαγές στην οικονομία, τη διοίκηση, την περιβαλλοντική και κοινωνική πολιτική και την προστασία των δημόσιων αγαθών.
Η χώρα μας βρίσκεται στο περιθώριο και προσπαθεί απεγνωσμένα να διασωθεί με αδιέξοδες πολιτικές, με πολιτικές που αντί να λύσουν το πρόβλημα το επιδεινώνουν. Ακόμα χειρότερα τις πολιτικές αυτές δεν τις επέλεξαν οι πολίτες αλλά επιβλήθηκαν από τους δανειστές ως η μοναδική λύση, θέτοντας έτσι και την κοινωνία στο περιθώριο. Είναι όμως ώρα να αλλάξουν αυτά.
Ειδικά για τα νησιά μας ήρθε επιτέλους η ώρα να υπάρξει ίση μεταχείριση με την υπόλοιπη χώρα, ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα όσα μας υποσχέθηκε το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος και ποτέ δεν υλοποίησε.

Αλέξανδρος Λουϊζίδης
Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...