Νίκος Παπαδόπουλος βουλευτής Β Θεσσαλονίκης της "ΝΙΚΗΣ" απο τη Ρόδο: «Η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν. Έχουν ξεπουλήσει τον τόπο, τα ιερά και όσια της φυλής μας»

Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου παραχώρησε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της “ΝΙΚΗΣ” Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο νησί με αφορμή τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για τον εορτασμό της επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν. Έχουν ξεπουλήσει τον τόπο, τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επαίσχυντο νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων και στις ολέθριες ηθικές και κοινωνικές επιπτώσεις του, την παραβίαση του θεϊκού νόμου, την  κατάργηση των παραδοσιακών εννοιών της μητρότητας και πατρότητας, τη διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας.

“Οικογένεια του τύπου ο φίλος μου, εγώ κι ο σκύλος μου, δεν είναι αυτή ελληνική παραδοσιακή οικογένεια που ευλογήθηκε από τον Χριστό στον γάμο της Κανά, στον οποίο γάμο μάλιστα παρέστησαν η Παναγία μητέρα του και οι Άγιοι Απόστολοι, εμείς αυτή την οικογένεια θέλουμε, γι’ αυτή την οικογένεια θα πολεμήσουμε, αυτή την οικογένεια έχουμε ανάγκη”, είπε ενώ επισήμανε ότι πρόκειται για απόφαση που η κυβέρνηση δεν είχε εξαγγείλει προεκλογικά, όπως και με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. “Τα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργούν σαν ένα σώμα, προσπαθούν να περάσουν απίστευτα πράγματα. Είμαι γιατρός, δεν επείθοντο με τίποτα, ούτε με επιστημονικά επιχειρήματα, ούτε για το τι λέει η βιολογία, η οντολογία, η γενετική, η θρησκεία μας,το είχαν αποφασίσει. Βλέπουμε μία ΝΔ μεταλλαγμένη” συμπλήρωσε οκ. Παπαδόπουλος.

 

Για το θέμα τηςαγροτικής πολιτικής δήλωσε : “ Η χώρα μας, πρέπει να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών. Είμαστε μία ευλογημένη χώρα με σημαντικά πλεονεκτήματα ανάπτυξης μιας εύρωστης γεωργίας σε σχέση με την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Δεν γίνεται, όμως απολύτως τίποτα γιατί η όποια πολιτική βούληση εκφράζεται μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλει την αγροτική πολιτική να σέρνεται, διέλυσαν τον αγροτικό τομέα. Ο πρωτογενής τομέας είναι πρωτίστης σημασίας για τη “ΝΙΚΗ”.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε  μείζον πρόβλημα της Ελλάδας το δημογραφικό: «μας λείπουν νέοι άνθρωποι, οι νέοι σήμερα δεν κάνουν οικογένεια. Το σκέπτονται αυτό οι πολιτικοί μας;” αναρωτήθηκε , ενώ διευκρίνισε ότι στα 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς με το παιδομάζωμα χάσαμε 1.000.000 ελληνόπουλα που εξισλαμίστηκαν και έγιναν γενίτσαροι, ενώ μέσα στα 10 χρόνια μνημονιακής κρίσης η Ελλάδα έχασε 700.000 – 1.000.000 νέους Έλληνες, που πήγαν στο εξωτερικό για να βιοποριστούν. Έχει συντελεστεί μία γενοκτονία για τον ελληνικό λαό. Οι πιο ενθαρρυντικές μελέτες δείχνουν ότι μόλις το 30% θα επιστρέψει στην πατρίδα. Είναι λυπηρό, πρέπει οι πολιτικοί να κάνουν κάτι. Διαπιστώνουμε με τρόμο την εύκολη καταπάτηση του συντάγματος από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, πρέπει να προασπίσουμε το Σύνταγμα» υπογράμμισε.

 

Σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που επιτρέπει τη λειτουργία μη κρατικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να διασφαλίσει τον δημόσιο χαρακτήρα και την λειτουργία των κρατικών πανεπιστημίων, ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι στην εκπαίδευση.

“Με οκτώ διδάσκοντες θα μπορούν να κάνουν πανεπιστήμιο. Πιάνουμε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα, το βαφτίζουμε Πανεπιστήμιο και δίνουμε πτυχία. Αν συνεχιστεί αυτό, θα αφανιστούν τα δημόσια πανεπιστήμια”, συμπέρανε και κατέληξε:

“Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα, δεν θα τους αφήσουμε, η μικρά ζύμη θα ζυμώσει το φύραμα, όλο το ζυμάρι, η ΝΙΚΗ θα προσπαθήσει να βάλει αντίσταση σε αυτή την κατρακύλα. Είμαστε ένα μικρό πολιτικό κόμμα, δεν ξέρουμε η φωνή μας πόσο ακούγεται, μέσα στη βουλή υψώνουμε στεντόρεια φωνή, η “ΝΙΚΗ” δεν προβάλλεται γιατί δεν είναι ελεγχόμενη, είναι η φωνή του ελληνικού λαού, που συν Θεώ θα κυβερνήσει”.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρόδο συναντήθηκε με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων καθώς και με την Επιτροπή Αγώνα Αγροτών για με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα των κλάδων τους.

 

 

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...