Μπροστά με 2,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ – Κατά της θεωρίας των δύο άκρων η πλειοψηφία

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 2,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει νέα δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε για λογαριασμό του tvxs.gr η εταιρεία Palmos Analysis.
 
Επιβαρυντική για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θεωρεί μεγάλη πλειοψηφία τη θεωρία των δύο άκρων που προβάλλει και καλλιεργεί το Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που η ΝΔ δεν φαίνεται να αποκομίζει τους καρπούς που ανέμενε από το μέτωπο κατά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.
 
Η συντριπτική πλειοψηφία του 77% παρατηρεί χαρακτηριστική καθυστέρηση στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής από την πλευρά του Μαξίμου, ενώ μόνο το 15% διαφωνεί. Το 52% διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ το 16% συμφωνεί: η εκλογική βάση της ΝΔ εμφανίζεται διχασμένη. Ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 9%.
 
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 20,9% και ακολουθούν: Η ΝΔ με 18,3%, η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2%. Αναποφάσιστο δηλώνει το 14,6%.

kouti pandoras

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...