Μπλόκαραν την Ηλεκτρονική Διεύθυνση του υπ. Βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη, αλλά όχι και την απήχηση του στην Δωδεκανησιακή κοινωνία

Χτύπημα δέχθηκε σήμερα το email του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη και συγκεκριμένα η διεύθυνσή του ypsilantis.press@gmail.com. Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Διευθυντής της Διευθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλης Σφακιανάκης και καταγγέλθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο Βασίλης Υψηλάντης ακολούθησε την νόμιμη οδό καταγγέλλοντας  το παραπάνω συμβάν αρμοδίως γιατί τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν λαμβάνουν χώρα στο ήθος του, καθώς και στον έντιμο αξιοπρεπή και σταθερό αγώνα του . Η νέα του διεύθυνση email είναι vnaypsilantis@gmail.com        όπου θα δέχεται πλέον τα ηλεκτρονικά του μηνύματα.
Ο Βασίλης Υψηλάντης συνεχίζει την περιοδεία του στη Ρόδο όπου με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα γίνεται δεκτός από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται.
Σήμερα επισκέφθηκε τις Καλυθιές, παρέστη στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου και συνέχισε με περιοδεία στην Φάνες, Καλαβάρδα, Σάλακο, Έμπωνα, Σιάννα, Μονόλιθο, Κρητηνία και Μανδρικό όπου συνομίλησε με τους κατοίκους παροτρύνοντας τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να ψηφίσουν με σύνεση και υπευθυνότητα για την ομαλή πορεία της χώρας για το μέλλον των παιδιών μας. Τόνισε επίσης ότι λαός είναι πλέον ώριμος , είναι πλέον υποψιασμένος όσο ποτέ άλλοτε από ανέξοδες υποσχέσεις , και σε καμία περίπτωση  δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών. Ο λαός τόνισε ο κ Υψηλάντης είναι χορτασμένος από υποσχέσεις και παροχολογίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Δήλωσε δε ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά  με όπλο την αλήθεια και το σοβαρό τεκμηριωμένο και μακρόπνοο πρόγραμμα το οποίο εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός θα κάνει πάλι την Ελλάδα να ανακτήσει την χαμένη αίγλη και αξιοπρέπεια η οποία της αρμόζει.
Η ανεύθυνη παροχολογία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πλέον τον Έλληνα, η ομοβροντία δε  αντικρουόμενων απόψεων από διάφορα στελέχη του, δείχνει καθαρά ένα κόμμα που δεν έχει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...