Με τρεις νέους παίκτες ενισχύεται η ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με τρεις νέους παίκτες ενισχύεται η ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Πλουσιότερη σε ανθρώπινο δυναμικό έγινε η ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο η οποία πλαισιώθηκε από τρεις επί πλέον νέους Ρόδιους  παίκτες, τους Λυκοπάντη Μανώλη, Μαλωνά Μανώλη και Τσάπη Τσαμπίκο.

Οι προπονήσεις ήδη έχουν  ξεκινήσει, ενόψει και του πρώτου αγώνα κυπέλλου που θα γίνει στη Ρόδο στις 16 Νοεμβρίου και  οι νέοι παίκτες έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή,  φάνηκε η μεγάλη βοήθεια που θα προσφέρουν οι τρεις νέοι παίκτες, ενώ ο προπονητής κ. Ι. Μαρουλλάκης και ο γυμναστής κ. Γ. Μποσγανάς, είναι πλήρως ικανοποιημένοι διότι, αφενός μεν θα διευκολυνθεί το προπονητικό τους έργο, αφετέρου δε, η ομάδα θα ενισχυθεί με το νέο αυτό roster.

Ο πρόεδρος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και το Δ.Σ της Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο προσκαλούν όσους θέλουν να αθληθούν κ να δοκιμάσουν τη δύναμη και τα όρια τους, να έρθουν στην ομάδα, καθώς η συμμετοχή δίνει κίνητρο και σε άλλους νέους και θετικό μήνυμα ζωής.

Να σημειωθεί ότι, τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, δεξιώθηκε σε μια υπέροχη βραδιά, στο ροδίτικο εστιατόριο Μιμάκος, ο ιδιοκτήτης κ.  Δημήτρης Παπαγεωργίου, ευχόμενος για την καλή πορεία της ομάδας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τόσο το δ.σ. όσο και τα μέλη της ομάδας, ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη για την προσφορά, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, ντόπιους επιχειρηματίες.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...