Με μαθητές από το 1ο Δ.Σ. Βούλας παρέλασε ο μοναδικός μαθητής των Αρκιών

Με ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν στους Αρκιούς την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αφού ο Άγγελος Κουβαράς, ο μοναδικός μαθητής του νησιού έκανε παρέλαση μαζί με 13 μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.

Οι μαθητές, μαζί με τους δασκάλους και τους γονείς τους, έφθασαν στους Αρκιούς χθες με φουσκωτά σκάφη από την Πάτμο, ενώ θα επιστρέψουν στην Πάτμο με σκάφη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να αναχωρήσουν με καράβι για τον Πειραιά.

 

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί κατέπλευσε στους Αρκιούς το Πλοίο Ανοιχτής Θάλασσας του Λιμενικού Σώματος για να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

 

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων οι μαθητές και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πλοίο και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα του, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν και πλου.

 

Μάλιστα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βούλας, για την πρωτοβουλία τους να σπεύσουν στο ακριτικό νησί για να μην παρελάσει μόνος του ο μικρός Άγγελος, και υπογράμμισε ότι από αυτήν την πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...