Με επιτυχία η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης απο το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ / Περιφερειακό Νοτίου Αιγαίου και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 24Νοεμβρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης που συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ / Περιφερειακό Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στις 23 Νοεμβρίου με θέμα:

 

«Σύγχρονα ζητήματα εργασιακών σχέσεων – Χρόνος Εργασίας –

Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας»

 

με εισηγητές την Άντα Σταμάτη και τον Χρήστο Θανασουλόπουλο, Επιστημονικούς Συνεργάτες του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.

 

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΚΡ, Εγγλέζος Παν.και ο Πρόεδρος του Περιφ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, κ. Χατζησάββας Σάββας και την συντόνισε ο Γεν. Γραμματέας του ΕΚΡ, κ. Φραντζολάκης Γιώργος

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το σύνολο των σωματείων της δύναμης του ΕΚΡ, και ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τοξεπάγωματων τριετιών,την μείωση του μέγιστου χρόνου δοκιμαστικής απασχόλησης στους έξι μήνες από τους δώδεκα, την μη προαναγγελία των υπερωριών, την ευκολότερη απόλυση λόγω μη δικαιολογημένης απουσίας από την εργασία,κλπ, οι οποίες απαντήθηκαν διεξοδικά.

 

Επίσης,  την ίδια ημέρα, από τις 10.30 έως τις 13.30υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν πλήθοςεξατομικευμένωνεργασιακών & ασφαλιστικώνερωτημάτωνστους νομικούς μας συμβούλους.

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και το ΕΚΡ θα συνεχίσουν τις δράσεις τους και το επόμενο διάστημα προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα κρίσιμα προβλήματα που προκύπτουν.

 

 

Ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδ/σου

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ.

Χατζησάββας Σάββας

Εγγλέζος Παναγιώτης

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...