Μεταφορά των μεταναστών απο Ρόδο σε Κω- Επίθεση Κυρίτση στη δημοτική αρχή Κω: Το νησί δεν έχει δήμαρχο

Επίθεση στον δήμαρχος Κω Θεοδόση Νικηταρά εξαπέλυσε ο πρωην δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης για τη μεταφορά των 160 μεταναστών απο τη Ρόδο στην Κω. H ανακοίνωση της παράταξης του:   ‘’ Από το πρωί στη Ρόδο, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης της δομής στην οποία φιλοξενούνταν παράτυποι μετανάστες, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Ρόδου.

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Ρόδου, μεταφέρονται με λεωφορεία στο λιμάνι για να απομακρυνθούν από τη Ρόδο.

Πιθανός προορισμός τους (που δε θέλουμε να πιστέψουμε) μία από τις δύο αποθήκες ανθρώπων που κάποιοι δημιούργησαν στα Δωδεκάνησα: η Κως και η Λέρος.

Ο μπροστινός που παριστάνει το Δήμαρχο Κω, γνωρίζει τίποτα για αυτό; Τον έχει ενημερώσει κανείς ή θα βγάλει κάποια ανακοίνωση-σούπα κατόπιν εορτής και για την τιμή των όπλων (ποια τιμή αλήθεια;;;) για να μην στεναχωρήσει τους κηδεμόνες του;

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει καταλάβει πλέον ότι κάποιοι, για να έχουν οι ίδιοι την ησυχία τους, μετέτρεψαν την Κω σε αποθήκη ανθρώπων και χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων. Και δυστυχώς κάποιοι στην Κω έβαλαν πλάτη σε αυτό το έγκλημα εις βάρος του τόπου τους, μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στο Γιώργο Κυρίτση.

Η Ρόδος ανοίγει τον τουρισμό και δεν θέλει να έχει μετανάστες, η εύκολη λύση είναι να τους μεταφέρουν στην Κω ή στη Λέρο.

Αν υπήρχε Δήμαρχος θα είχε ήδη αντιδράσει. Αλλά η Κως δεν έχει Δήμαρχο.’’

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...