Μειωμένα τιμολόγια από 50% και 70% σε ΑΜΕΑ από την ΔΕΥΑΡ

ΠΡΟΣ : ΜΜΕ-Μειωμένα τιμολόγια  από 50% και 70% σε ΑΜΕΑ από την  ΔΕΥΑΡ

Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιοτης ΔΕΥΑΡ στην σημερινή συνεδρίασητου και μετά από εισήγηση του προέδρου της ΔημήτρηΤσίκκη, αποφάσισε να προχωρήσει στην γενναία  μείωση των τιμολογίων της επιχείρησης για τα ΑΜΕΑ.

Μετά από εισήγηση του κ. Τσίκκη που έγινε αποδεκτή από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, παρέχονται διευκολύνσεις στα ΑΜΕΑ τα οποία θα πληρώνουν μειωμένα κατά 50% τα τιμολόγια της. Επίσης στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την διοίκησητης ΔΕΥΑΡ, για ανακούφιση των ευπαθών ομάδων αποφασίστηκε μετά από πρόταση του κ. Τσίκκη, όσες πολύτεκνες οικογένειες έχουν μέλη ΑΜΕΑ οι μειώσεις των τιμολογίων να ανέρχονται στο 70%.
Μέχρισήμερα σεόλεςτις κατηγορίεςτων πολυτέκνωνοιμειώσειςστα τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ έφταναν μόλιςτο 20%.

Τηνικανοποίησητουγια την αποδοχήτηςεισήγησηςτου από όλα τα μέλητουδιοικητικούσυμβουλίουτης, εξέφρασε ο πρόεδροςτης  ΔΕΥΑΡΔημήτρηςΤσίκκης ο οποίοςδεσμεύτηκεγια τηνάμεσηυλοποίησητης απόφασης η οποία θα τεθείσεισχύ από την 1η  Ιανουαρίουτου 2015.

« Η ΔΕΥΑΡ θέλοντας να δείξειτοκοινωνικότης πρόσωπο και μένοντας πιστοίστιςδεσμεύσεις μας για ανακούφισητωνευπαθώνομάδων , υλοποιούμεωςνέα διοίκησητιςδεσμεύσεις που αναλάβαμετην προεκλογική περίοδο απέναντιστους πολίτεςτηςΡόδου. Μετην  απόφαση μας αυτήευελπιστούμεότι, θα προσφέρουμεχέρι βοηθείας σεσυμπολίτες μας πουδοκιμάζονται έντονα από τηνοικονομικήκρίση που επικρατεί και αδυνατούν να ανταπεξέλθουνστις υποχρεώσειςτους» τόνισεμεδηλώσειςτου ο κ. Τσίκκης.

Στηνίδια συνεδρίασηεγκρίθηκε η ενεργοποίηση παλαιότερηςαπόφασης ,γιατηνέκπτωση κατά 70% στους πλημμυροπαθείςτου 2013. Η έκπτωση αυτή αφορά τα τιμολόγια πουέχουν βγει από τονΟκτώβριο –Νοέμβριο και Δεκέμβριοτου2013 , και σε αυτά τα τιμολόγια θα γίνειέκπτωση 70%.


Η σημερινήσημαντική απόφασητουδιοικητικούσυμβουλίουτης ΔΕΥΑΡ πρόκειται να επικυρωθείάμεσα και από τοδημοτικόσυμβούλιοΡόδου.

«Πυρετωδώς» προχωρούνοιεργασίεςτουφράγματος από τη ΔΕΥΑΡ

Ο πρόεδροςτης ΔΕΥΑΡ ΔημήτρηςΤσίκκηςενημέρωσεστηνσημερινήσυνεδρίασητουδιοικητικούσυμβουλίουτης, τα μέλητουγια τιςεργασίες πουεκτελούνται στην περιοχήτωνΑγίων Αποστόλωνγια τηνυδραυλικήεγκατάσταση  που θα συνδέσειτον αγωγότουφράγματοςτου Γαδουράμετηνδεξαμενή πουήδηλειτουργεί και υδροδοτείτην πόλητηςΡόδου.
Μεγοργούςρυθμούς  όπωςδιαπίστωσε και ιδίοιςόμμασι ο ΔήμαρχοςΡόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος προχωρούνοιεργασίες πουεκτελεί η ΔΕΥΑΡ και όπωςεκτιμάται θα έχουνολοκληρωθείεντός 10 ημερών.
Μετηνάμεση  παρέμβασητουδρομολογήθηκε η υλοποίησηενόςσημαντικούέργου που θα συμβάλειστηνυδροδότησητης πόλης μας από τοφράγμα του Γαδουρά.





Εσωτερ. Διανομή        
    Για τη Δ.Ε.Υ.Α ΡΟΔΟΥ
1.    Γενικό Διευθυντή
2.    Αν. Γενικό Διευθυντή
3.    Χρονολ. Αρχείο        


        
Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ
Πρόεδρος Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...