Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση με θέμα: «Κρίση κόστους ζωής και ελληνική οικονομία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Ρόδος, 12 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Περιφερειακό ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με θέμα:

 

«Κρίση κόστους ζωής και ελληνική οικονομία»

 

με εισηγητή τον Γιώργο Αργείτη, Επιστημονικό Δ/ντή του ΙΝΕ - ΓΣΕΕ,   Καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου, κ. Σάββας Χατζησάββας και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ., κ. Παναγιώτης Εγγλέζος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, κ. Φίλιππος Θωμάς.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώην Πρόεδρο του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου, κ. ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του στο έργο του φορέα μας.

 

Επίσης, στις 9 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του ΕΚΡ, νομική σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ απαντούσε σε δεκάδες ερωτήματα που της απηύθυναν ενδιαφερόμενοι σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα όλων των ταμείων, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες).

 

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και το ΕΚΡ θα συνεχίσουν τις δράσεις τους και το επόμενο διάστημα προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων.

 

 

Ο Πρόεδρος του Περ. ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδ/σου

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ.

Χατζησάββας Σάββας

Εγγλέζος Παναγιώτης

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...