Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας

Δελτίο  Τύπου-Διπλή και ξεχωριστή σημασία έχει η επέτειος της 25ης Μαρτίου, την οποία τιμούμε αύριο.Είναι μια διπλή γιορτή για το ελληνικό έθνος και την ορθοδοξία.  Σχεδόν δύο αιώνες μετά καλούμαστε να  τιμήσουμε όπως αρμόζει την έναρξη της ελληνικής επανάστασης απέναντι στον τουρκικό ζυγό,  που οδήγησε στην απελευθέρωση του έθνους.

Καλούμαστε να τιμήσουμε τους αγωνιστές εκείνους, που δεν λογάριασαν τίποτε μπροστά στην ελευθερία των Ελλήνων.  Που αγωνίστηκαν με δύναμη και τόλμη, για την  απελευθέρωση της Ελλάδος από τον τουρκικό ζυγό.  Σε εκείνο τον αγώνα τα έδωσαν όλα. Και την ίδια τους τη ζωή για να είναι οι επόμενες γενεές ελεύθερες. Με αγώνα θυσίες και αίμα αγωνίστηκαν και τα κατάφεραν. Δεν τους λησμονούμε . Τους θυμόμαστε και τιμούμε τις θυσίες και τους αγώνες τους.

 Φέτος  βρισκόμαστε πάλι σε πόλεμο.Απέναντι μας είναι ένας εχθρός διαφορετικός. Αόρατος αλλά ισχυρός και μέχρι στιγμής  ανίκητος.  Είναι πανταχού παρών και σκοτώνει. Είναι λοιπόν η ώρα της δικής μας ευθύνης. Είναι ώρα του δικού μας αγώνα απέναντι σε αυτό τον  αόρατο αλλά ισχυρό και αμείλικτο εχθρό.

Είναι η στιγμή που και εμείς, πρέπει  να θυσιάσουμε κάτι. Να θυσιάσουμε λίγη ελευθερία για να διασφαλίσουμε την υγεία και την επιβίωση των συνανθρώπων μας  και ειδικά εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρήζουν της φροντίδας  και της προσοχής  μας.  Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...